Over ons

Over ons

Persoonlijk advies

Wij zijn een onafhankelijke winkel met vestigingen in Balen, Noorderwijk en Meerhout, die klaar staat om al je vragen te beantwoorden op een persoonlijke en professionele manier. We zitten ondertussen al meer dan 30 jaar in de sector en hebben er elke dag opnieuw alle baat bij dat onze klanten de juiste transparante service krijgen die ze verdienen, want onze service maakt het verschil!

Onderhoud ketting
Professionele werkplaatsen

Where the magic happens

Naast een moderne winkelinrichting voorzien wij ook een team van experts in onze showrooms en werkplaatsen. Onze ateliers zijn uitgerust met de meest moderne werktoestellen en computerprogramma’s waarmee onze geschoolde techniekers jouw voertuig met alle zorg onderhouden en indien nodig herstellen. Onze werkplaatsen werken voornamelijk op afspraak waardoor we een zo snel mogelijke service kunnen nastreven.

Kwaliteitsproducten

Gekende topmerken

We werken enkel met gekende topmerken waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. Al onze voertuigen en toebehoren komen van vaste leveranciers met hoofdzetel in België of Duitsland. Naast kwaliteit is hiermee het direct contact en de service verzekerd waardoor wij jou ook op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen en beleveren.

0
Geen producten in je winkelmand