Onze service

Onze service

Onderhoud & herstellingen

Bij ons kan u terecht voor al jouw herstellingen of periodiek onderhoud. Dit voor fietsen, elektrische fietsen, e-scooters en scooters van onze merken. Onze werkplaats is professioneel uitgerust en onze herstellingen worden uitgevoerd met de beste wisselstukken. Bovendien volgen wij doorheen heel het jaar cursussen om ons de laatste nieuwigheden op de markt eigen te maken. Wij zijn een erkend servicepunt van Bosch, Bafang en Shimano.

Je kan een afspraak maken in de winkel, via telefoon of via mail. Indien mogelijk kunnen wij het onderhoud of herstelling zo inplannen dat je dezelfde dag jouw tweewieler terug kan ophalen.

Onze service

Depannage

Indien je niet zelf met je voertuig tot bij ons kan komen dan kan je gebruik maken van onze depannagedienst. Wij komen je tweewieler voor jou ophalen. Let wel op… ophaalservice enkel op dinsdag voormiddag en binnen een straal van 25km rond onze winkel.

Een afspraak voor ophaling kan in onze winkel, via telefoon op 014/89.77.85 of via mail.

Onze service

Eigen werkplaats

Bij Drive2Impress beschikken we over een eigen werkplaats, uitgerust met de nieuwste apparatuur en tools. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt reparaties en onderhoud uitvoeren, altijd met de hoogste kwaliteitsnormen. Ons deskundige team staat klaar om jouw fiets de zorg te geven die het verdient.

We drukken even op de pauzeknop.

Van 22/12 tot en met 01/01 gaan we er even tussenuit. 

0
Geen producten in je winkelwagen.