Nieuwe, enorme e-bike en scooterwinkel in Meerhout

OOK OP ZONDAG GEOPEND!

Nieuwe winkel

Giga e-bike en scooterwinkel te Meerhout

Welkom bij de nieuwe giga e-bike en scooter winkel te Meerhout! Wij zijn trots om onze nieuwe winkel aan te kondigen en om je te voorzien van de beste elektrische (bak)fietsen, elektrische mountainbikes, e-bikes en scooters. Met een oppervlakte van maar liefst 1000m² bieden wij je een ongeëvenaarde ervaring die je nergens anders zult vinden.

Onze winkel is ontworpen om de perfecte beleving te bieden voor iedereen, van beginnende fietsers tot ervaren hobbyisten. Wij bieden een uitgebreide selectie van de beste merken en modellen op de markt, waaronder Jools Bikes, Gazelle, Norta en nog veel meer. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte tweewieler voor jouw behoeften.

Fietsen en scooteren is meer dan een hobby

Indoor testparcours in Meerhout

Een van de hoogtepunten van onze nieuwe winkel is ons indoor testparcours. Hier kan je onze tweewielers uitproberen en vergelijken om er zeker van te zijn dat je de perfecte elektrische (bak)fiets, elektrische mountainbike, e-bike of scooter kiest voor jouw behoeften. Onze deskundige medewerkers zijn ook altijd beschikbaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets.

We begrijpen dat fietsen en scooteren meer is dan alleen een hobby, het is een levensstijl. Daarom bieden we ook een breed scala aan accessoires, waaronder helmen en fietstassen van topmerken. Zo kan je jouw ervaring nog beter maken en je prestaties verbeteren.

Als je op zoek bent naar een e-bike en scooterwinkel in Meerhout, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze winkel is gemakkelijk te vinden op  Molsebaan 6 te Meerhout. We zijn geopend maandag & dinsdag van 9u tot 18u en zaterdag & zondag van 10u tot 16u. Onze nieuwe winkel in Meerhout is dus ZONDAG GEOPEND!

Vind de perfecte tweewieler

Graag meer info?

Als je vragen hebt over onze winkel of onze producten, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste tweewieler en de perfecte accessoires om je ervaring compleet te maken.

In onze winkel vind je:

Als je op zoek bent naar een e-bike, elektrische fietsen of scooterwinkel in Meerhout, dan heb je deze gevonden!

We drukken even op de pauzeknop.

Van 22/12 tot en met 01/01 gaan we er even tussenuit. 

0
Geen producten in je winkelwagen.