Winkel

Vogue Infinity
21 februari 2019
Niu M+ Sport
15 mei 2019

Niu UPro

Categorieën: ,

De NIU U-serie valt op door het zogenaamde stalen ‘naked-frame’ en is een zeer wendbare elektrische scooter met een modern uiterlijk en geavanceerde technologie.

De U-serie heeft een prachtig design en is net als de overige modellen uitgerust met zeer geavanceerde technologische hoogstandjes. Zo is de NIU U uitgerust met LED ‘Halo’ dagrijverlichting, een functie om de motor op afstand te vergrendelen om diefstal tegen te gaan en ‘keyless ignition’ waarmee de e-scooter door middel van een afstandsbediening op afstand van 50m kan worden gestart.

De NIU U elektrische scooter is vergeleken met de overige NIU e-bikes lichter en industriëler. Het stalen ‘naked frame’ heeft niet alleen een esthetische functie maar maakt deze elektrische scooter tevens uiterst wendbaar en licht.

De NIU U e-scooter is er in brom-, en snoruitvoering. De bromscooter gaat 40 kilomter per uur en is enkel leverbaar in de kleur mat zwart. De snorscooter gaat 25 kilometer per uur en is leverbaar in de kleuren zwart, wit, turquoise en rood.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?