OVER ONS


Wij zijn een onafhankelijke winkel die klaar staat om al je vragen te beantwoorden op een persoonlijke en professionele manier. We zitten ondertussen al meer dan 30 jaar in de sector en hebben er elke dag opnieuw alle baat bij dat onze klanten de juiste transparante service krijgen die ze verdienen, want onze service maakt het verschil !


Naast een moderne winkelinrichting voorzien wij ook een team van experts in onze showroom en werkplaats. Ons atelier is uitgerust met de meest moderne werktoestellen, computerprogramma's waarmee onze geschoolde techniekers uw voertuig met alle zorg onderhouden en indien nodig herstellen. Onze werkplaats werkt voornamelijk op afspraak waardoor we een zo snel mogelijke service kunnen nastreven.


We werken enkel met gekende topmerken waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. Al onze voertuigen en toebehoren komen van vaste leveranciers met hoofdzetel in België of Duitsland. Naast kwaliteit is hiermee het direct contact en de service verzekerd waardoor wij ook u op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen en beleveren.

Bezoek ons webwinkel

Je vindt onze showroom net buiten het stadscentrum van Balen en Herentals. We vinden een aangename winkelervaring belangrijk daarom kan u onze merken en modellen vrijblijvend komen bekijken in onze een frisse, moderne en ordelijk ingerichte toonzaal met ruime parking. Kom langs… de koffie staat klaar.